PHEV-Sider

VERNIEUWD EXTERIEUR
dynamic shield

Het nieuwe exterieur van de Outlander PHEV is gebaseerd op de ‘dynamic shield’ design filosofie van MMC. De Outlander PHEV uitvoeringen van het modeljaar 2016 onderscheiden zich door:

– De onderzijde van de bumper voor en achter in carrosseriekleur,
– ‘Black chrome’ grille aan de voorzijde,
– ‘Shark fin’ antenne op de achterzijde van het dak,
– Nieuwe Two Tone 18 inch lichtmetalen velgen, specifiek voor de PHEV. (m.u.v. de Business Edition)

Verkrijgvaar vanaf € 42.730,-

VERNIEUWS INTERIEUR
premium uitstraling

Het interieur van de Outlander PHEV is ingrijpend aangepast voor een premium uitstraling en wijkt ook duidelijk af van het interieur van de standaard Outlander van het modeljaar 2016. De volgende aanpassingen zijn doorgevoerd:

– Een nieuwe middenconsole welke doorloopt tot aan het dashboard en volledig dicht is (met opbergvak met klep aan de voorzijde). Door de hoogglans antracietkleur met lichte accenten heeft het geheel een luxe uitstraling.
– Het ‘schakelpatroon’ wordt weergegeven achter de PHEV drive selector. Op het display in het dashboard wordt alleen nog de gekozen stand weergegeven (zoals bijv. D of R) waardoor het display nog overzichtelijker wordt.
– Een nieuw 4-spaaks stuurwiel, met stuurwielverwarming vanaf de Instyle versie. Daarnaast is ook de lay-out op het stuurwiel herzien en bevindt de ‘informatieknop’ (nu links naast het stuurwiel) zich voortaan op het stuurwiel.
– De deurpanelen hebben een ‘piano black’ afwerking met een mat chromen rand rond het paneel voor de raambediening.
– Verlichte beenruimte voorin.
– Aangepaste MMCS navigatie; zowel de bedieningsknoppen als de menustructuur zijn aangepast voor een meer ‘intuïtieve’ bediening.

PRIJZEN & UITVOERINGEN

De nieuwe Mitsubishi Outlander Plugin Hybrid (PHEV) MY2016 is te bestellen bij Automobielbedrijf Van Yperen in de volgende vier uitvoeringen:

– Business Edition vanaf € 42.730,- incl. BTW/BPM
– Executive Edition vanaf € 45.730,- incl. BTW/BPM
– Instyle vanaf € 50.730,- incl. BTW/BPM
– Instyle+ vanaf € 54.730,- incl. BTW/BPM

Proefrit   Offerte   Brochure / Prijslijst   Contact